Hvordan få bort strekkmerker, arr, ugjevn hudfarge, aldrene hud og dehydrert hud

Bio‑Oil er en spesialisert hudpleieolje som forbedrer utseendet til arr, strekkmerker og ujevn hudfarge. Den er også effektiv for aldrende og uttørket hud. Bio‑Oil har vunnet 81 hudpleiepriser og har blitt det mestselgende produktet mot arr og strekkmerker i 11 land siden den globale lanseringen begynte i 2002. Bio‑Oil-formuleringen er en kombinasjon av planteekstrakter og vitaminer suspendert i en oljebasis. Den oksygenfrie oljen opprettholder virkningen til planteekstraktene og vitaminene. Bio‑Oil inneholder den banebrytende ingrediensen PurCellin Oil?, som gjør konsistensen til formuleringen lett og mindre fettete. Dette sikrer at huden tar opp det verdifulle i vitaminene og planteekstraktene. Bio‑Oil har gjennomgått sikkerhetsanalyser i samsvar med forskriftene fra Europaparlamentet og Rådet for kosmetikkprodukter. Den toksikologiske profilen, den kjemiske strukturen, opptaksgraden og den totale daglige eksponeringen for hver av de brukte ingrediensene er analysert og funnet å være sikre (også for gravide). Bio‑Oil er medlem av Beauty Without Cruelty International. Bruk: Arr: Bio‑Oil masseres inn i arret med sirkulerende bevegelser to ganger om dagen i minst 3 måneder. På ferske arr må ikke Bio‑Oil brukes før såret er helet. Den må ikke brukes på sprukken hud. Strekkmerker: Bio‑Oil masseres inn i strekkmerkene med en sirkelbevegelse to ganger om dagen i minst 3 måneder. Under graviditet må den brukes fra fjerde måned på områder som er tilbøyelige til å danne strekkmerker, som magen, brystene, korsryggen, hoftene, baken og lårene. Ujevn hud: Bio‑Oil påføres de ujevne områdene to ganger om dagen i minst 3 måneder. Bio‑Oil inneholder ikke solfaktor. Vent til Bio‑Oil er helt tatt opp i huden før du legger på solkrem. Aldrende hud: Bio‑Oil påføres de svekkede områdene to ganger om dagen. Resultatene vil variere fra individ til individ. Tørr hud: Hudoverflaten har et usynlig oljelag som virker som en barriere mot fordamping av fuktighet innenfra. I svært tørre klima klarer ofte ikke dette lipidlaget jobben sin, og det trekkes for mye fuktighet ut av huden. Daglig bading eller dusjing kan forsterke dette fordi den fettløsende evnen til såpe og vann skreller av lipidlaget. Bio‑Oil erstatter hudens naturlige oljelag og gjenoppretter evnen til å holde på fuktigheten. Bio‑Oil påføres to ganger om dagen.

Dette ble skrevet av Vita, på deres hjemmeside.


Jeg har selv brukt dette produkter, og så forskjell allerede etter bar en uke! Det er et helt fantastisk produkt, som jeg virkelig vil anbefale alle å prøve. Jeg har også flere venner som har prøvd det etter svangerskap, som også er fornøyde. Det er fantastisk, og koster ikke engang 200 
kroner! Den finnes i forskjellige størrelser, alt etter som hvor mye man har behov for. Og prisen blir selvsagt mindre etter hvor liten flasken er. Jeg kan selvfølgelig ikke garantere at huden blir perfekt, fordi det kommer an på fra individ til individ. Men jeg opplevde store forandringer, og er veldig fornøyd.

Hvis du er interessert i å kjøpe dette, kan du gå inn HER eller HER, og se om du finner den størrelsen du vil ha.

Én kommentar

KajPai
-29.05.2012 kl:17:34


DETTE VAR DET JEG TRENGTE :D

TAKK!

Skriv en ny kommentar